Futbol sala

El CE Sant Julià segueix fluix de cara a porta i perd

El CE Sant Julià segueix fluix de cara a porta i perdXavier Pujol

El CE Sant Julià manté la dinàmica dels últims partits quant a desencert de cara a porteria, fet que el penalitza enormement. Ahir, l’equip de Jorge Dias va tornar a pagar la manca de punteria amb una derrota de les que fan mal, a casa i contra un rival, el Sant Sadurní FS, que tenia el mateixos punts que els lauredians. Els visitants van avançar-se amb un perillós 0 a 2, que el Sant Julià va neutralitzar gràcies als gols de Santaella i Jona, el segon ja a la segona part. El Sant Sadurní va tornar a marcar i va ser Kevin Santos qui va anivellar de nou el duel (3-3, al minut 33). Els de Jorge Dias tenien ocasions, algunes de força clares, però el gol que els havia d’avançar en el marcador no arribava i el Sant Sadurní no en va desaprofitar una que va tenir per sentenciar el matx amb el 3 a 4, obra de Mitjans (38’). “Portem el pes del partit i creem moltes ocasions però per contra ens xuten poc i ens fan gol”, valorava Jona, un dels veterans del CE Sant Julià. El proper rival dels lauredians, que tenen dues victòries en vuit partits, serà l’AECS l’Hospitalet, segon.