Bàsquet

Walker assegura que treballen dur per guanyar a fora

Walker assegura que treballen dur per guanyar a fora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Walker està cada dia més adaptat al joc del MoraBanc Andorra i a la lliga ACB, molt més exigent que a la seva etapa universitària. L’aler va assegurar ahir que “l’equip està entrenant dur per aconseguir la primera victòria a fora. És un partit molt important i hem d’intentar fer a fora el joc que fem a casa”. En aquest sentit Manresa es presenta com un escenari propici, amb un rival, l’ICL, que tanca la classificació, tot i que Walker va recordar la dificultat per gua-nyar partits. “La diferència fonamental que estic trobant és que als Estats Units jugava contra nois de 18 a 22 anys i a la lliga hi ha jugadors amb molta experiència, més alts i més forts. El nivell és molt més alt que a la universitat”. Amb tot, l’aler assegurava que “cada dia les coses em van millor i aprenc dels companys i de l’entrenador”.

Walker, nascut a l’Estat d’Ohio, on va guanyar Donald Trump a les eleccions, va assenyalar que al vestidor hi havia hagut comentaris pel triomf del líder republicà. “A mi em va sorprendre la seva victòria. No estic gaire interessat per la política, la veritat. Però prego perquè els Estats Units vagin bé”, va indicar, al temps que reconeixia que ell no havia votat.

Stevic millora

Joan Peñarroya manté el dubte sobre la participació del pivot Oliver Stevic per al partit del Nou Congost. El jugador serbi, que s’ha perdut tres partits de lliga per problemes musculars al bessó de la cama esquerra, millora de la lesió i ahir va començar a participar en l’entrenament de l’equip. El seu retorn està més a prop.

tracking