Ronaldo fa balanç després de renovar

El davanter blanc deixa clar que el 2016 ha estat el millor any de la seva carrera

Ronaldo fa balanç després de renovar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo mira enrere per fer balanç del 2016, tot just després de la seva renovació amb el club blanc per cinc temporades més, fins al 2021. “Ha estat el millor any de la meva carrera amb la Champions, Eurocopa i la renovació amb el club de la meva vida. Ha estat simplement l’any perfecte”, va subratllar el davanter portuguès. Vista enrere, però també endavant, ja que Ronaldo es marca nous reptes. “Ara vull guanyar la Lliga, repetir a Europa... Però de moment tenim el Mundial de Clubs. Vull aconseguir més trofeus i per això vull continuar en aquest club per poder guanyar”, va explicar en una entrevista concedida als mitjans del club de la capital espanyola.

També Ronaldo va fer autocrítica i va parlar de la imatge que projecta dins i fora del terreny de joc. “La gent a vegades pensa que no sóc humà, però ho sóc. Tinc moments bons i dolents, però la meva ambició és reaccionar perquè després d’un moment menys bo sempre arriba el millor. La meva línia, però, és deixar sempre bona imatge, dins i fora del camp”, va detallar el davanter.

El portuguès va tenir paraules per a l’entrenador, Zinedine Zidane, a qui va assegurar tenir “una estima especial”, ja que “pertany a la història del club, jo l’admirava com a jugador i avui l’admiro com a persona”.

KROOS ES TRENCA UN DIT DEL PAU I ESTARÀ UN MES I MIG DE BAIXA

El migcampista del Reial Madrid Toni Kroos té una fractura per avulsió de la base del cinquè metatarsià del peu dret, segons va confirmar el club blanc. L’alemany es va lesionar contra el Leganés, tot i disputar els 90 minuts, i va anar tot seguit a Alemanya per concentrar-se amb la seva selecció, on va descobrir la gravetat de la dolença. L’equip madridista descarta que passi pel quiròfan i portarà a terme un tractament conservador. El club no va especificar un temps concret de baixa però té els precedents de James i Marcelo, que van patir lesions similars, i en el cas de l’alemany s’estima entre cinc i set setmanes.

tracking