Bàsquet

Albicy lidera l'apartat d'assistències de l'ACB

El francès torna a entrar a ‘Els més’ de la jornada amb 11 passades

Albicy lidera l'apartat d'assistències de l'ACBFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrew Albicy va ser una vegada més un director de joc impecable en el partit de diumenge al Poliesportiu. Quan el MoraBanc juga a casa el francès creix repartint pilotes i contra l’UCAM Múrcia ho va demostrar una vegada més amb onze assistències. Aquesta marca va fer que el francès entrés per segona vegada a Els més de la jornada de l’ACB com a líder en aquest apartat.

Amb aquest registre, el francès va passar a liderar l’apartat d’assistències a les estadístiques acumulades. Amb un total de 41 en 6 enfrontaments jugats i una mitjana de 6,81 per partit, el base del MoraBanc va passar Facundo Campazzo, amb 40 en el mateix nombre de duels jugats. A més, Albicy segueix liderant el capítol de pilotes recuperades amb un total de 12 i 2 de mitjana per partit. Per contra, el francès és el jugador que més pilotes ha perdut, 23, amb una mitjana de 3,83.

Per altra banda, Giorgi Shermadini es va alçar al tercer lloc de la lliga en valoració, per darrere d’Scott Bamforth i d’Ante Tomic. Suma una valoració total de 108 i 18 de mitjana. A més, Shermadini també és líder en esmaixades gràcies a les quatre que ha realitzat en els sis partits disputats.

tracking