Esquí

La FAE prioritza els bons resultats en la Copa d'Europa

Entre les novetats més destacades de la nova temporada hi ha la incorporació de Simon Bastelica i Cyprien Richard als equips femení i masculí

Foto de família de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE)M.B. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir bons resultats en la Copa d'Europa i així conseqüentment assolir també bones marques en la Copa del Món, ja que “estem en bona situació i bona línia de treball però som conscients que no estem on volem estar, i la premissa és seguir batallant”. Així ho ha explicat el director tècnic de la FAE, Carles Visa, durant la presentació de la temporada 2016-2017, en què ha explicat que una de les proves més destacades serà al febrer del 2017 amb el Mundial de Sant Moritz (Suïssa), però està convençut que “si tenim bons resultats en la Copa d'Europa arribarem a la resta de proves amb més probabilitats de fer-ho millor”.

Entre les novetats més destacades de la nova temporada hi ha la incorporació de Simon Bastelica i Cyprien Richard als equips femení i masculí, respectivament. Un gran nombre de corredors de la federació han participat en la presentació de la nova temporada, i alguns dels més destacats han explicat els seus objectius. Mireia Gutiérrez ha dit que aquest any no parlarà de resultats i se centra a millorar el seu esquí per aconseguir arribar a la Copa del Món, i “els resultats ja vindran sols”. Els esquiadors de l'equip tècnic com ara Àxel Esteve i Joan Verdú, han expressat la seva intenció d'estar entre els trenta primers en la Copa d'Europa i ser constants per aconseguir tenir presència a la Copa del Món. Per la seva banda, el velocista Marc Oliveras assegura sentir-se en el seu millor moment físic i psicològic, i confia entrar entre els vint primers en la Copa d'Europa.

Pel que fa als esquiadors més joves, Visa ha explicat que l'objectiu és que es formin i agafin experiència per al circuit internacional, i en funció dels seus resultats tindran la possibilitat d'accedir als equips nacionals.

Des de Crèdit Andorrà, el director de Màrqueting, Joan Ramon Mas, ha mostrat el compromís de l'entitat amb la FAE perquè assegura que comparteixen valors com ara el foment de la pràctica de l'esquí, l'esforç, el compromís, la perseverança i el treball en equip. És per això que el president de la federació, Albert Coma, ha volgut agrair públicament a Crèdit Andorrà el seu suport i ajuda per aconseguir tirar endavant molts objectius.

tracking