El VPC resisteix els minuts finals i suma el segon triomf

El VPC resisteix els minuts finals i suma el segon triomfFernando Galindo

El VPC Andorra va saber resistir ahir els darrers minuts contra el Canton Saint Lys, quart classificat de la taula, per sumar la segona victòria de la temporada. Després de l’aturada de seleccions, ahir va tornar l’activitat a l’Estadi Nacional, i ho va fer amb un partit emocionant fins al final. Els de Jonathan Garcia van dominar tot l’enfrontament, aprofitant bé la superioritat numèrica en certs moments del partit, però van haver de patir de valent perquè els visitants no capgiressin el marcador, sobretot amb l’embranzida final en què van posar contra les cordes els andorrans. En els 15 primers minuts els locals van agafar avantatge (13-3), gràcies a un assaig col·lectiu i dues accions d’Abelló, una penalitat transformada i un drop. Però el Canton Saint Lys va igualar ràpidament i a cinc minuts per al descans els tricolors amb tres bones accions (un cop de càstig transformat per Abelló, un assaig de Sam, i un assaig de Kim), van acabar tranquils la primera part (29-16). La segona va ser visitant, però la feina feta els primers 40 minuts va salvar el VPC. Amb 32 a 24 al marcador i tres minuts per al final, el Canton Saint Lys va fer un assaig (32-29), però va errar la transformació, i es van quedar sense marge per a la remuntada. “Victòria important davant un rival difícil, però hem de millorar molt, encara”, va dir l’entrenador David Kirikàixvili.