DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El Barça remunta a Sevilla i segueix el ritme del Reial Madrid

El conjunt blaugrana aguanta la pressió dels locals i acaba amb la imbatibilitat dels andalusos al Sánchez Pizjuán
El trident celebra el primer gol de l'equip blaugrana, transformat per Messi.

Actualitzada 07/11/2016 a les 07:11
El Futbol Club Barcelona va esgar­rapar tres punts ahir al Sánchez Pizjuán (1-2), però va tornar a mostrar dues cares, com a la desfeta contra el Manchester City. El conjunt català va signar una primera part per oblidar, plena d’imprecisions, mentre que a la segona van presentar la seva millor versió. El Sevilla va començar imposant la seva voluntat a casa seva, fins ara inexpugnable, amb un gol de Vitolo (1 a 0, 15’) que es va quedar sol davant Ter Stegen després d’una errada en defensa de Sergi Roberto. Amb els nervis a flor de pell, per al Barça era fonamental sumar un triomf en la persecució del Madrid per reconquerir la primera posició de la lliga. A dos minuts per arribar al descans, va aparèixer Leo Messi per fer l’empat en una jugada de contraatac combinant amb Neymar (1 a 1, 43’). A la represa, el Barça va avisar de les seves intencions de marxar amb una victòria, i al 60’, un xut de Luis Suárez va posar l’1 a 2 definitiu.

Victòria i renovació
Per la seva part, el Reial Madrid no va tenir problemes per assegurar-se el liderat de la Lliga Santander una jornada més després de superar el Leganés per 3 a 0 gràcies al doblet de Gareth Bale i el gol d’Álvaro Morata. El conjunt blanc va arrodonir el dia anunciant la renovació de l’estrella de l’equip, Cristiano Ronaldo, fins al 30 de juny del 2021. Avui escenificaran l’acord en un acte a la llotja del Santiago Bernabéu.