El VPC tanca la plantilla amb Robbiani i Berdzenishvili

Només l’argentí podrà jugar diumenge perquè té els papers en regla

El VPC tanca la plantilla amb Robbiani i BerdzenishviliXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra va presentar ahir les dues darreres incorporacions a la plantilla per aquesta temporada. El primer d’ells és un vell conegut del club i del país. El tres quarts argentí Emiliano Robbiani, que fa dues temporades va ser al conjunt tricolor, torna a Andor­ra després d’haver assolit el títol local amb el Club Universitario Bahía Blanca. El segon fitxatge és el del primera línia georgià de 19 anys Irakli Berdzenishvili, que arriba de l’Sporting Club Armia.

Només l’argentí podrà jugar el diumenge davant el Canton Saint Lys a l’Estadi Nacional, ja que té els papers en regla, mentre que el georgià haurà d’esperar una setmana o dues per poder estrenar-se com a jugador del VPC. Ambdós arriben al club amb condicions diferents. Robbiani serà entrenador de l’equip mini del club i Berdzenishvili compaginarà el dia a dia de l’equip amb una feina a Vallnord una vegada comenci la temporada, gràcies al conveni que hi ha entre el club i el domini esquiable.

Cares conegudes

Els dos nous jugadors es van mostrar satisfets per la seva arribada al Principat. “Tinc bons records d’Andorra i mantenia molts contactes amb els amics. Vaig entrenar ahir (dimecres per al lector) i vaig veure moltes cares conegudes”, explicava Robbiani sobre el seu retorn. Per la seva part, el jove georgià assenyalava que “volia progressar com a jugador, va sorgir l’oportunitat de venir i no vaig dubtar”.

tracking