DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Mantenen el pols

L’Atlètic de Madrid, el Reial Madrid i l’FC Barcelona guanyen els seus respectius partits i segueixen aferrats a la part alta de la taula
Rafinha celebra el gol de la victòria del Barça davant el Granada.

Actualitzada 30/10/2016 a les 07:25
Coneixedor dels resultats de la resta de rivals, l’FC Barcelona va sortir amb la pressió d’haver de guanyar el Granada si volia seguir prop del líder. Pensant en el duel de Champions que el conjunt blaugrana ha de disputar dimarts a l’Etihad Stadium davant el Manchester City de Pep Guardiola, Luis Enrique va realitzar rotacions per dosificar jugadors.
Això es va transformar en una primera part sense ocasions clares i un resultat al descans sense gols. Va ser Rafinha, en una rematada acrobàtica a l’inici de la segona meitat, qui va trencar l’empat i qui va servir en safata el triomf al Barça per la mínima i sense exhibició de joc (1-0). Malgrat tot, aquest triomf els va permetre pujar fins a la segona posició de la taula, desplaçant el Sevilla.
Per la seva part, el líder de la lliga, el Reial Madrid, va mantenir la primera plaça gràcies al hat-trick de Cristiano Ronaldo i la diana d’Álvaro Morata al camp del Deportivo Alavés (1-4), que es va avançar amb un gol de Deyverson al minut 7 de partit. Tot i això, la defensa blanca es va saber refer ràpidament i els de Zinedine Zidane van començar a sumar gols, el primer arran d’un penal polèmic per unes mans a dins l’àrea. El matx va arribar a la mitja part amb el resultat d’1 a 2 i fins al minut 84 l’Alavés va mantenir les esperances de poder treure algun punt, però Morata va fer el gol que sentenciava el partit i Ronaldo signava el tercer en el seu compte particular al 88’.
Tampoc no va fallar l’Atlètic de Madrid, que va vèncer davant la seva afició al Màlaga (4-2) tot i arribar a jugar l’última mitja hora amb deu homes per l’expulsió de Stefan Savic. El fet d’haver marxat al descans amb un 3 a 0 favorable va ser clau en un equip en què es van alçar com a golejadors Kevin Gameiro i Yannick Carrasco, per partida doble. Sandro Ramírez i Ignacio Camacho van fer els gols visitants que finalment només van servir per maquillar el resultat, tot i que van posar un 3 a 2 durant 20 minuts que donava esperances d’empat, fins que Car­rasco va fer el quart i definitiu al minut 86.
L’únic que va fallar ahir dels de dalt va ser el Sevilla, que va concedir un empat al Molinon davant l’Sporting de Gijón (1-1) tot i obtenir el domini clar del joc. Luciano Vietto va avançar els sevillistes només començar el partit, però Moi Gómez va contrarestar la diana visitant al minut 20 de partit, el qual va tenir uns últims 70 minuts sense gols. Aquest únic punt que va sumar, pels tres dels seus rivals directes, van fer que els de Jorge Sampaoli baixessin de la segona posició a la quarta, empatant a punts amb l’Atlètic, en espera del que faci el Vila-Real avui al camp de l’Eibar. Sigui quin sigui el resultat, el pols pel lideratge de la Lliga Santander es manté viu i multitudinari una jornada més.