Els 'isards' paguen cara una primera part “desastrosa”

Els andorrans encaixen un parcial inicial de 40 a 3 i cauen a Croàcia

Els 'isards' paguen cara una primera part “desastrosa”RUGBY EUROPE

Segona derrota contundent dels isards en una setmana. El conjunt dirigit per Jeannot Martinho va protagonitzar ahir una primera part “desastrosa”, en paraules del seleccionador, i va acabar caient davant el combinat de Croàcia per 47 a 15. En els primers 40 minuts, Andorra només havia sumat amb una penalitat transformada per Marc Abelló, i els croats havien portat el parcial inicial a 40 a 3. Els isards no van entrar gens bé al partit, cometent “errades bàsiques de defensa, posicionament i concentració” que els locals van aprofitar.

Això, però, va canviar a la segona part que, curiosament, va ser favorable als isards, que van fer dos assajos per un de Croàcia. L’autor dels punts andorrans va ser Franck Mitjana, i un va ser transformat per Abelló. “Hi ha hagut un canvi d’actitud, però el que compta és el resultat del partit global, no de la segona part. M’agrada guanyar i estic enfadat, però rectificarem aquestes errades”, assenyalava Marthino respecte a un partit en què van acusar el viatge accidentat. “Hem passat massa temps a l’aeroport i això es paga”, afegia el tècnic, que espera un millor resultat davant Xipre al febrer a l’Estadi Nacional.