La sub-20 s'enfrontarà a Espanya als quarts de final

La selecció andorrana sub-20 no va poder assolir ahir ni la primera ni la segona plaça del seu grup en la darrera jornada de la fase inicial de l’Europeu sub-20

La sub-20 s'enfrontarà a Espanya als quarts de final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana sub-20 no va poder assolir ahir ni la primera ni la segona plaça del seu grup en la darrera jornada de la fase inicial de l’Europeu sub-20. El conjunt dirigit per Roger Corral va caure per un ajustat 3 a 1 davant la potent selecció de Portugal. Andorra va empatar un 1 a 0 inicial amb un gol de Gerard Miquel al segon temps, però en qüestió de segons els portuguesos van tornar a avançar-se en el marcador i posteriorment van sentenciar quan restaven dos minuts i mig per a la conclusió del matx en una falta directa.

Aquesta derrota va situar la sub-20 en la tercera posició del grup, després que Itàlia superés clarament Anglaterra per 0 a 9, obtenint així un millor gol average que els tricolors. Com a conseqüència, els andorrans s’enfrontaran avui a l’encara més potent selecció espanyola (16.30 h), que va assolir el segon lloc del seu grup després d’obtenir una menor diferència de gols que la líder França. El partit correspondrà als quarts de final i serà contra un rival que es volia evitar per tenir més opcions d’arribar a les semifinals, l’objectiu del combinat tricolor. La curiositat del partit d’avui és que Miquel s’enfrontarà als seus companys del Barça.

tracking