Un gol de Riera sentencia el Don Denis, que perd terreny

El Lusitans s’imposa al minut 92 i els colomencs se situen a quatre punts dels tres equips que encapçalen la lliga
El Don Denis Santa Coloma, vigent campió de lliga, va perdre ahir el segon partit en cinc jornades, davant l’FC Lusitans (2-3), i se situa a 4 punts dels tres equips que encapçalen la classificació, Tic Tapa Sant Julià, UE Santa Coloma i Lusitans. El partit entre colomencs i lusitans va ser anivellat. Iban Parra va avançar els de Richard Imbernón, però el Lusitans va capgirar el marcador amb gols de Pedro Muñoz i Riera, ja a la segona part. Pedro Muñoz va fallar un penal per al Lusitans, que va veure com Iban Parra igualava el matx des dels

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477