L'FC Andorra guanya a Vic i segueix intractable

L'FC Andorra guanya a Vic i segueix intractableXavier Pujol

L’FC Andorra continua sumant. L’equip d’Emili Vicente va imposar-se ahir en el difícil desplaçament a Vic (0-1) i es manté invicte a la lliga, amb cinc victòries i un empat. Els tricolors en van tenir prou amb un gol d’Albert Moñino al minut 60 en aprofitar un mal refús del porter local per sumar els tres punts i seguir en la persecució del líder, l’Horta, amb dos partits menys.

Vic i Andorra van disputar un duel força anivellat i sense excessives ocasions. A la primera part els locals van enviar una pilota al pal (Gerard Enrich) en la millor oportunitat per obrir el marcador. Les defenses s’imposaven clarament i hi havia més possessió que aproximacions a les àrees.

La segona meitat anava pel mateix camí fins que va arribar el gol de Moñino. A partir d’aquí, el Vic va avançar línies i l’Andorra va trobar-se amb diversos contraatacs que no es van materialitzar. Al final, victòria soferta sense Ludo, lesionat, i amb Robert Font que va acabar (84’) amb un tall a l’orella –li van posar alguns punts– que va fer que l’àrbitre afegís 7 minuts.

“Ha estat una victòria treballada davant un bon rival. L’equip ha competit, estava al partit i ha treballat molt al camp, amb capacitat dels jugadors d’ajudar-se. Ens ha faltat marcar en algun contraatac, pero hem estat seriosos i hem tret el partit endavant”, va comentar Vicente.