La sub-17 clou amb una nova derrota, contra el Kazakhstan

Un moment del duel d'ahir al Comunal.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/10/2016 a les 07:24
La selecció sub-17 no ha pogut tancar el Preeuropeu disputat al Principat amb una alegria. El combinat dirigit per Eloy Casals va caure ahir al Comunal contra el Kazakhstan per 0 a 2 i va quedar a la cua del grup després de les derrotes anteriors davant d’Irlanda i Grècia.
La selecció va encaixar els dos gols en pocs minuts i després que l’àrbitre li anul·lés per fora de joc un primer gol. Zhakipbayev, de penal al quart d’hora, i Seidakhmet, vuit minuts després, van decantar el marcador per a un equip més fet i que va dur el pes del partit davant d’una Andorra que es va defensar bé, sobretot al segon temps, però no va tenir gran presència ofensiva. “Hem tingut alguns moments bons però ens ha faltat continuïtat a l’hora de competir”, valorava Casals sobre el torneig. Irlanda, que va superar Grècia per 0 a 1, va obtenir la classificació.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477