Emili Vicente ja podrà seure a la banqueta en el partit al camp del Vic

Emili Vicente ja podrà seure a la banqueta en el partit al camp del Vic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si no hi ha cap contratemps de darrera hora, el tècnic de l’FC Andorra, Emili Vicente, ja podrà seure a la banqueta en el partit que diumenge l’equip tricolor jugarà al camp del Vic. Des del club es confirmava ahir que ja s’havia completat la desvinculació de l’entrenador anterior, Justo Ruiz, i que s’estava en espera de rebre el vistiplau de la federació catalana perquè Vicente pugui exercir de ple dret. La passada jornada el tècnic va haver donar instruccions des de darrere de la banqueta tricolor ja que no tenia regularitzada la seva situació.

Etiquetes:

Vicente, que celebrava poder seure a la banqueta en el proper compromís –“en la posició habitual es pot parlar millor amb els jugadors i ells reben millor les instruccions”–, es mostra satisfet de l’equip en aquests dies de treball que ja acumula. “Intentarem continuar en la mateixa línia, que és força consistent, i tirar els partits endavant. Anar sumant punts et dóna confiança i a la vegada et permet treballar amb menys pressió”. Sobre la plantilla, Vicente deia que “la sensació que tenia que era un grup equilibrat està reforçada després d’acumular més dies de feina. És un equip amb moltes ganes de treballar i que mescla jugadors joves i amb experiència”, comentava sobre la plantilla.

L’FC Andorra, amb dos partits menys que la resta pels ajornaments a causa dels partits de la selecció, figura en la segona plaça de la taula, a sis punts del líder, Horta, i sense conèixer la derrota. El Vic, proper rival, és quart a dos punts dels tricolors.

tracking