El Barça és més que el City

Leo Messi aconsegueix un ‘hat-trick’ i guia els de Luis Enrique davant dels de Guardiola, que paguen molt cares les seves errades
Messi celebra el primer gol del Barça davant del Manchester City, ahir al Camp Nou.

Actualitzada 20/10/2016 a les 06:52
L’FC Barcelona-Manchester City, el duel que acaparava totes les mirades ahir en la Lliga de Campions, va tenir color blaugrana. Un 4 a 0 amb què l’equip de Luis Enrique suma nou punts de nou possibles en competició europea i amb què l’equip de Pep Guardiola haurà de filar prim si no vol veure compromesa la presència a vuitens de final. Tot plegat amb un hat-trick de Messi en un dia en què la defensa citizen va concedir facilitats. Començant pel porter Bravo, expulsat en l’inici del segon temps, amb 1 a 0 i després de fer una mala entrega i acabar aturant la pilota amb la mà fora de l’àrea.
El xoc va enfrontar dos equips amb un estil similar, el gust per la pilota i la combinació, atacava el Barça i atacava el City però en la versió original hi ha Messi, que va aprofitar una jugada desafortunada del rival en el primer temps per desnivellar la balança. Va combinar amb Iniesta i la relliscada de Fernandinho li va donar via lliure per driblar Bravo i fer el primer. L’expulsió del porter xilè, en el minut 53, va condemnar el City, que amb un home menys va cedir altres tres gols. L’argentí Caballero, que rellevava Bravo, va trigar quatre minuts a veure com Messi marcava de nou, retallant Kolarov i ajustant al pal esquerre. I una errada de Gundogan en la passada permetia a Suárez regalar el tercer a Messi. Quedaven vint minuts i van passar més coses. Expulsió de Mathieu i un penal sobre Messi que va fallar Neymar però que el brasiler arreglava a un minut per al final, en una bona acció personal per anotar el quart.
De la seva banda, l’Atlètic de Madrid va endur-se els tres punts del camp d’un ultradefensiu Rostov (0-1) per mantenir-se amb ple de triomfs. Un gol del belga Car­rasco en el minut 62, després de rematar al segon pal una centrada de Juanfran, va ser suficient.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477