Les baixes marquen el debut dels 'isards' davant Malta

Pere Arajol i Paco Rubio s’estrenaran a la llista de Jeannot Martinho

Les baixes marquen el debut dels 'isards' davant MaltaFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció d’Andorra de rugbi debutarà dissabte a l’Estadi Nacional en el Rugby Europe Championship, Conferència 1 Sud. El rival serà Malta i el seleccionador Jeannot Martinho afrontarà el duel amb baixes importants en la primera línia i en els tres quarts. Així, al davant no jugaran Galaktion Gagnidze, el jove talonador del Tournefeuille Bruno Comas i Edisher Jamrulidze, amb problemes físics. Tampoc seran a la convocatòria Sébastien Causse i Julien Langeard, que tenen partit amb els respectius clubs, ni Benjamí Fajol, a qui li van haver de posar punts al cap a l’últim partit de lliga.

Dues seran les novetats a la llista de Martinho contra Malta, Paco Rubio, de 22 anys i que ha tornat enguany a jugar a rugbi, i Pere Arajol, que ha tingut protagonisme amb el VPC. Per al partit internacional es desplaçarà des de Geòrgia Giorgi Rekhviashvili i també vindran els andorrans del Barça, Marc Torrent i els germans Roger i Albert Canturri.

Els isards, que entrenaran quatre dies aquesta setmana, competiran contra una Malta que abans de la reestructuració del campionat en conferències jugava en una divisió superior. Sobre el rival, Martinho comentava que “haurem d’esperar a veure si viatgen amb el seu millor equip o no poden disposar de jugadors que militen en categories altes. Aquest és el problema de les petites nacions. Nosaltres, tot i les baixes, tenim un equip bastant competitiu i més jugant a casa”. Per al dissabte 29 quedarà el desplaçament a Croàcia, rival que estava dues categories per sobre l’any passat i que sembla inabastable.

tracking