Curses de muntanya

Joan Valls s'adjudica la Travessa Transfronterera

L’andorrà va avantatjar en gairebé tres minuts el segon, Pere Riba, mentre que Roser Español va guanyar en noies

Joan Valls s'adjudica la Travessa TransfrontereraCIRCUIT FER DE CURSES DE MUNTANYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La penúltima cursa de la Multisegur Copa d’Andorra de curses de muntanya, la Travessa Transfronterera, va tenir com a guanyador Joan Valls en categoria masculina, amb un temps de 3 h 16’16’’. Amb la victòria en aquesta prova, Valls va sumar 100 punts que li donen força empenta amb vista a la classificació general de la Copa, en què només havia competit a la Vertical dels Isards. Qui també puja a la classificació és Robert Adrán, setè a la Seu i que ascendeix fins a la tercera posició –era cinquè– darrere dels germans Òscar i Marc Casal.

La quarta edició de la Travessa Transfronterera, amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada a la Seu d’Urgell, va tenir com a segon classificat Pere Riba, amb un temps de 3 h 19’4’’, i tercer va ser el francès Olivier Cescato (3 h 19’38’’). En categoria femenina, la victòria la va obtenir Roser Español, seguida de Sílvia Zúñiga i tercera va ser Aida Fornieles.

La prova d’enguany va aplegar 211 participants i va constar de dos recorreguts, un de curt per als joves, de 15 quilòmetres, i el llarg per a adults, amb 31 quilòmetres i 1.896 metres de desnivell. La darrera prova i última de la Copa d’Andorra, el VK Vallnord, tindrà lloc el 30 d’octubre.

PODI DE XAVI TEIXIDÓ

A la prova de 10 quilòmetres en el marc de la Limone Extreme, Xavi Teixidó va acabar segon amb un temps de 54 minuts i 15 segons, i va estar a punt de ser primer, però a 600 metres de la meta l’italià Andrea Rota el va avançar i es va emportar el triomf amb una marca de 53 minuts i 33 segons. L’andorrà, que no tenia pensat córrer aquesta prova, va assegurar que va acabar molt content en una cursa explosiva.

tracking