Rugbi

El VPC aconsegueix la primera victòria de la temporada

El VPC aconsegueix la primera victòria de la temporadaXavier Pujol

El VPC per fi es va estrenar aquesta temporada. A la quarta i amb una actuació solvent davant d’un rival que, tot s’ha de dir, va oferir poca rèplica, desgastat físicament. El triomf contra el Toulouse Electrogaz, per 32 a 6, posa una mica de calma a una temporada que havia arrencat amb tres actuacions incompletes i derrotes amargues.

Un assaig de Closa als dos minuts de joc donava un coixí als locals que dos bons cops de càstig executats pel xutador del Toulouse reduïen a la mínima expressió (7-6). Però el domini del VPC no baixava i Simon, amb dos xuts més a pals, restablia la renda per al 13 a 6. En els darrers instants del primer temps els de Garcia i Kirikàixvili van semblar donar el cop de gràcia amb un assaig de Roger Fité pel centre. 20 a 6 al descans.

A la represa tot i un inici tèrbol amb picabaralla inclosa els francesos van davallar físicament i van permetre un punt de bonus que els anirà bé als del Principat. Els assajos per al 32 a 6 van ser d’Alieu i Parre. “A la quarta, no a la tercera, ha anat la vençuda. Estic molt content del partit”, deia el tècnic, Jonathan Garcia.