Automobilisme

Marcel Besolí aspira a créixer en el Ral·li Catalunya

El pilot afronta amb confiança la prova mundialista, la més exigent que ha disputat

Marcel Besolí aspira a créixer en el Ral·li Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot andorrà Marcel Besolí s’enfronta avui a l’inici de la cursa més important en la seva carrera, el Ral·li Racc-Catalunya Costa Daurada, l’antepenúltima prova del campionat del món de la disciplina, en la qual intentarà créixer i anar a més.

Acompanyat de Xavi Carulla en funcions de copilot i al volant d’un Peugeot 208 R2 –l’equip GC Motorsport li prepara el vehicle–, Besolí parlava dels seus objectius, entre els quals hi ha acumular experiència: “Mai no he disputat un ral·li amb un recor­regut tan exigent, l’objectiu serà acabar però amb un bon ritme i millorant a mesura que es vagin superant les especials” per intentar quedar en la millor posició possible de la seva categoria. Besolí s’enfronta al repte de completar una prova amb molts més quilòmetres que les que disputa habitualment. 1.378 en total, dels quals 321,08 són cronometrats. Hi haurà dinou especials, onze de diferents, amb sis de terra i la resta d’asfalt. “En els trams de terra, en els quals no estic tan còmode, serem més conservadors mentre que en els d’asfalt procurarem tenir un ritme més competitiu”.

La prova, en la que el resident espanyol Dani Sordo pugnarà per estar entre els millors, té el podi de sortida a Salou i disputa avui la primera especial, de 2,2 quilòmetres a la muntanya de Montjuïc. Acaba diumenge.

tracking