TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Futbol

El Barça preveu assolir uns ingressos de rècord enguany

Els 695 milions d’euros suposen la xifra màxima del club blaugrana

El Barça preveu assolir uns ingressos de rècord enguany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 29 de novembre el Futbol Club Barcelona presentarà davant l’assemblea de compromissaris el pressupost per a aquesta temporada, que preveu uns ingressos de 695 milions d’euros. En cas d’aprovar-se, suposaria un màxim històric en la facturació de l’entitat, superant els 679 milions del’exercici anterior, fet que es tradueix en un augment del dos per cent respecte a la temporada passada. Pel que fa a les despeses, la xifra és de 663 milions d’euros. Això fa que el resultat d’explotació se situï en 32 milions d'euros, fet que suposaria un benefici net, després d’impostos, de 21 milions d'euros. Aquest serà el punt principal a tractar per part de l’assemblea de compromissaris, però també haurà de ratificar els resultats de la temporada 2015-2016.

En l’àmbit esportiu, l’equip dirigit per Luis Enrique va sumant efectius abans de la represa de la lliga, en el seu cas dissabte contra el Deportivo de la Corunya. A l’entrenament d’ahir, Leo Messi i Samuel Umtiti es van exercitar amb el grup, tots dos encara sense l’alta mèdica a causa dels problemes físics. No obstant això, veient l’evolució, tot fa pensar que podrien reaparèixer el cap de setmana vinent. A més a més, també s’han incorporat els sis internacionals: Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Lucas Digne, André Gomes i Denis Suárez. D’altra banda, el primer clàssic de la temporada ja te data i hora, serà el 3 de desembre a un quart de cinc al Camp Nou.

tracking