hoquei patins

L'Andorra HC remunta a la pista del SHUM Maçanet

L’Andorra Hoquei Club va aconseguir la primera victòria de la temporada en remuntar a la pista del Shum Maçanet, que guanyava al descans per 2 a 0 i va acabar cedint per 3 a 4 fruit de l’empenta andorrana. Els del Principat van tenir ocasions per marcar en la primera part, però no van estar prou encertats i van trobar una bona rèplica en l’equip català. En la represa l’equip va estar sòlid al darrere i a poc a poc es va anar fent amb el ritme del partit, posant setge a la porteria local.

Dos primers gols de Balart i altres dos de Nil Castellví van situar un 2 a 4 amb el que exercir més control. El SHUM va buscar la porteria andorrana, però només va poder ajustar les coses quan faltava menys de mig minut per al final del partit, amb un tercer gol que arribava de falta directa. Amb tot no hi va haver temps per a més.

L’equip havia arrencat amb dues derrotes a la primera catalana després de l’ascens de la temporada passada i per al tècnic, Roger Corral, “aquesta victòria ens anirà bé per treure’ns un pes que portàvem i que feia jugar l’equip amb ansietat”.