rugbi

El VPC tampoc no guanya a la tercera

El Sainte Foy, amb superioritat, aixeca un assaig dels del Principat a la recta final

El VPC tampoc no guanya a la terceraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera no va ser la vençuda per al VPC Andorra, que en l’inici de competició a la promoció d’honor s’ha quedat amb el fanalet vermell de la classificació. L’equip que dirigeixen Jonathan Garcia i David Kirikàixvili va caure per 10 a 7 al camp del Sainte Foy, que va ser capaç de remuntar l’assaig andorrà en els darrers deu minuts de joc, quan tenia superioritat.

El VPC va tenir domini territorial i va estar a prop de la línia de marca rival en diverses ocasions, però només va poder traspassar-la un cop, en una acció als tres quarts que va resoldre Simon després dels mèrits de Roger Fité. També hi va haver possibilitats amb els cops de càstig, però els tres xuts andorrans no van ser precisos. A la represa es van controlar els intents dels rivals però no es va estar prou viu al final. La targeta blanca a Tau per acumulació de faltes la va aprofitar a la perfecció el Sainte Foy, que va saber pressionar amb la davantera i va trobar un assaig i un cop de càstig per culminar la remuntada. El consol per al VPC, com la setmana passada, és un punt de bonus.

“La veritat és que se’ns ha quedat una mica cara de ximples, hem dominat però no hem tingut capacitat per anotar més”, comentava Garcia. L’entrenador explicava que l’equip va millorant en el seu joc, però reconeixia que arrencar amb tres derrotes “és preocupant”. La jornada vinent, a l’Estadi Nacional davant el penúltim –amb qui empaten a punts– arriba un duel amb urgències.

tracking