x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Andorra critica l'actitud de Cristiano

Els jugadors lloen el joc de l’estrella portuguesa però assenyalen que “es queixa massa”
Un dia després de la dura desfeta de la selecció andorrana a l’Estadio Municipal d’Aveiro contra Portugal, els jugadors van tornar cap a Andorra per preparar l’enfrontament de demà contra Suïssa a l’Estadi Nacional.
Abans d’agafar el vol de tornada, alguns tricolors van parlar de la seva experiència de compartir el terreny de joc amb el tres vegades Pilota d’Or Cristiano Ronaldo, del qual no estaven contents quant a la seva actitud sobre el camp. “Es queixa moltíssim. Tot el partit plorant, sense necessitat de fer-ho contra un rival com Andorra. En aquest sentit és bastant decebedor”, criticava contundentment el capità,
  • #9 Joan
    (09/10/16 18:15)

    Els jugadors del Andorra es queixan de la actitud de Cr7?? Actitud la que no teniu vosaltres, a callar, el dia que no foteu pena al camp podeu començar a parlar, mentrestant mireu vos el melic i defenseu la samarreta com cal, ganduls. Per cobrar, reclamar i ser el mes guay del club... Ahi si que os dejais la piel.

    Respondre
  • #8 Llorones
    (09/10/16 18:01)

    Mucho Lloron eso es lo que hay, los jugadores del andorra a callar y seguir trabajando, les duele mas que un merengue les meta 4 golazos que hacer el pena con la seleccion partido tras partido. Filandia tb es una seleccion de currantes y le echan mas cojones.

    Respondre
  • #7 estevet
    (09/10/16 16:36)

    Pot ser una persona mediocre però tothom el coneix arreu del món. I quantes persones podrien nomenar l'últim premi Nobel per la pau? Així anem.

    Respondre
  • #6 Penaldo
    (09/10/16 13:56)

    Despues de mis estelares actuaciones contra el Espanyol, Wolfsburgo, Andorra y mi gran final de la Euro.... Es logico que me regalen otro balon de oro

    Respondre
  • #5 Xavi
    (09/10/16 12:23)

    Molta xuleria per discoteques i al carrer... Despres arriben al camp i fan el pena... I xuleria a discos i tal perque van fen pinya... quan van un o dos de sols estan ben calladets Yo crec q mes actitud i menys xuleria i tot aniria millor

    Respondre
  • #4 Lionel
    (09/10/16 11:17)

    El millor del mon en soberbia

    Respondre
  • #3 Q sí q sí
    (09/10/16 10:55)

    El cr7 és lamentable, una pena de jugador, sobrevalorat i en definitiva un "niñato".

    Respondre
  • #2 Maria
    (09/10/16 10:27)

    Com a mínim són persones que treballen cada dia i a sobre entrenen. són molt mes de admirar que persones com el Cristiano que no saben assimilar la fama i són uns eterns insatisfets..

    Respondre
  • #1 Me parto
    (09/10/16 09:05)

    Som la pitjor selecció del mon i aixi ho diu el ranking fifa. Ara voleu rajar de Cr7 el millor del mon? Vosaltres el jugadors d'Andorra sou els pitjors del mon i aneu per el carrer i discoteques com si fosiu els putos amos,molta chuleria i poca humiltat.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts