Futbol

Lopetegui confirma Diego Costa com a titular en l'enfrontament contra Itàlia

Lopetegui confirma Diego Costa com a titular en l'enfrontament contra Itàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, va confirmar ahir que el davanter del Chelsea Diego Costa serà titular en el partit del Premundial que la seva selecció juga avui contra Itàlia. Lopetegui va dir que l’onze inicial no tindrà sorpreses i va resoldre el dubte entre Diego Costa i Álvaro Morata per ocupar la punta.

“L’onze el sabeu, no hi ha sorpresa al respecte. El més important és allò que fem en el camp i que tots estiguin preparats per ajudar en qualsevol moment oportú perquè és un partit atractiu i exigent”. Ambdós equips van sumar el triomf en el primer partit de les eliminatòries del Premundial.

De la seva banda el defensa blaugrana Gerard Piqué va afegir un punt de polèmica en indicar que “sembla que quan estic calladet es destaca més el meu rendiment. En els dos o tres darrers anys estic jugant a un nivell alt”. Piqué no va voler comparar Lopetegui amb el seu predecessor, Vicente del Bosque: “No ho faré, ara hi ha nous matisos, es treballen altres coses.”

L’Itàlia-Espanya és el partit més atractiu de la fase de classificació de la jornada d’avui, on també destaquen un Turquia-Ucraïna, un Àustria-Gal·les o un Islàndia-Finlàndia.

tracking