Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Zidane reconeix que el Madrid passa “per un moment complicat”

El tècnic francès assegura estar orgullós de la plantilla que té, de la qual destaca la professionalitat
Zinedine Zidane, ahir durant la conferència a Lausana.

Zidane reconeix que el Madrid passa “per un moment complicat”

Zinedine Zidane, ahir durant la conferència a Lausana.

Actualitzada 04/10/2016 a les 07:06
L’entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va reconèixer ahir en una conferència a Lausana per a l’associació Passion Foot que el seu equip passa “per moments complicats” després dels quatre empats consecutius, tres en lliga (Vila-real, Las Palmas i Eibar) i un a la Champions (Borussia Dortmund). “Els jugadors són nens grans, que encara que ho tinguin tot senten la passió pel futbol. Són grans professionals, els millors jugadors del món, i n’estic orgullós, encara que estem en un moment una mica complicat després de tants empats. Ells sempre volen progressar, com és el cas de Cristiano, que sempre vol marcar inclús en els entrenaments” va assegurar el tècnic a Passion Foot, que intenta connectar els nois amb el món del futbol professional.
Qüestionat sobre el retorn de Karim Benzema a la selecció francesa, Zidane va indicar que “sé que el seu desig és tornar amb França, però no sé quan tornarà ni sóc jo qui decideix. Ara mateix el que m’interessa és que rendeixi al màxim en el Madrid”.
Zidane va defensar que a l’hora de fitxar ell fa l’elecció i té la dar­rera paraula. En aquest sentit va assenyalar que “com a entrenador, l’elecció és meva. Inclús si el president és qui decideix es fan les coses amb la meva aprovació. Per exemple enguany no hem incorporat ningú perquè no feia falta i hem recuperat tres jugadors que ens feien falta per tenir equilibri”.
D’altra banda, Cristiano Ronaldo va lamentar l’actitud del públic del Bernabéu després de l’empat contra l’Eibar. “Quina poca calma!”, va dir al camp segons van captar les càmeres de Cuatro.

RAKITIC ES PERD PER LESIÓ ELS DOS PARTITS AMB CROÀCIA
A molts va sorprendre la no presència d’Ivan Rakitic diumenge a Balaidos. Ahir, el seleccionador croat, Ante Cacic, en va desvelar la raó. I és que l’internacional pateix una lesió al tendó d’Aquil·les i no podrà disputar els pròxims partits del premundial contra Finlàndia i Kosovo. “Modric està fora, el van operar i Lovren també, però encara no s’ha operat. El problema nou és que Rakitic tampoc no estarà amb nosaltres perquè està lesionat i per això no va jugar diumenge”, va explicar Cacic. Una vegada més els serveis mèdics del Barça van optar pel silenci, cosa que va donar peu a pensar que l’absència del croat a Vigo va ser per una decisió de Luis Enrique, per rotar jugadors.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477