Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Atletisme

Anna Parramon assumeix la presidència del CAVA

La nova dirigent no pateix per la viabilitat econòmica del club
El Club d’Atletisme Valls d’Andor­ra (CAVA) va obrir ahir una nova etapa amb l’entrada d’Anna Par­ramon a la presidència, en substitució d’Àngel Dalmau, que ­segueix a la junta com a vicepresident. Completen la llista l’expresident de la Federació d’Atletisme Pep Graells, David Martín i Nacho Ortiz, amb els càrrecs encara per definir.
“Agafo el club amb moltes ganes. És tot un repte presidir un dels clubs més antics del país. Era una pena que pugués desaparèixer per raons econòmiques i per això estem aquí. Hem buscat una sortida econòmica amb patrocinadors i el que volem fer és que el CAVA revifi
  • #1 Atleta
    (04/10/16 08:59)

    Bon dia! Quina gràcia això és un circ! El Sr.Dalmau de vice-president, el que ha deixat el club amb deutes i ara agafen a la Sra.Parramon que els hi salvi el club i ja per a més inri, el Josep Graells ex- president de la FAA, q va marxar de la federació amb un deute de menys 65.000€! Això sí que és fer país! Amb els diners públics! I després es veu com de bé, organitzen la cursa del 10K on només corren 120 atletes! Això no ho veu el govern? Ho només ho veuen la gent del atletisme!És una vergonya que gent que no coneix el atletisme i que no han practicat mai es posin al capdavant d'un club i a més parlin com si fossin ells els fundadors, abans de parlar haurien de saber més d'aquest esport i la seva història!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477