Motociclisme

Márquez no vol una guerra amb Rossi fora de la pista

L’italià va tornar a acusar el català de robar-li el títol de l’any passat

Márquez no vol una guerra amb Rossi fora de la pista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va assegurar ahir en el marc d’una jornada promocional intensa organitzada per Repsol, un dels seus principals patrocinadors, que “no em convé una guerra fora de la pista amb Valentino Rossi”. El pilot català va ser preguntat sobre les recents declaracions de l’italià, que un cop més va afirmar sense contemplacions que Márquez i Lorenzo van robar-li el títol mundial de la passada temporada.

“No és la primera vegada que m’ho retreu. Es poden fer moltes interpretacions. Està clar que Rossi té molta experiència dins i fora de la pista i és dins de la pista on he d’estar concentrat i seguir com he fet fins ara”, va indicar el català. Márquez té molt a prop el tercer títol de MotoGP després de la victòria del passat cap de setmana a l’Aragó gràcies a la qual, a falta de quatre grans premis per acabar la temporada i 100 punts en joc, lidera la classificació amb 248 punts, 52 de marge sobre Rossi (198). Jorge Lorenzo és tercer amb 182.

Sobre la tensió entre els dos companys a l’equip Yamaha, Marc Márquez també va declarar ahir que “si es barallen entre ells millor per a mi. Jo no entraré en aquest joc i no vull que m’esquitxi. Tinc el cap on pertoca, que és a la pista, amb l’equip i en el Mundial i no vull que em distreguin aquestes coses, tot i que és complicat”, va reconèixer.

tracking