Bàsquet

L'ACB, en marxa amb un recital ofensiu del Madrid

Els de Pablo Laso obren la temporada amb una treballada victòria contra l’Unicaja a base de caràcter i encert

L'ACB, en marxa amb un recital ofensiu del Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ACB 2016-2017 va posar-se en marxa ahir amb una clara victòria de l’actual campió, el Reial Madrid, contra l’Unicaja per 101 a 98. Estudiantes i Betis i Obradoiro Baskonia disputaran avui els dos duels d’una primera jornada que tindrà demà el plat fort amb cinc enfrontaments.

L’equip de Pablo Laso va anar de més a menys i com ja és habitual va aconseguir capgirar un panorama advers a base de ràfegues de joc i triples. Els andalusos van adquirir els primers 10 punts d’avantatge (6-16) en el minut quatre, però guiats per Llull els blancs van aconseguir finalitzar el primer període per davant en el marcador (26-24), un avantatge que van ampliar fins al 52 a 42 al descans. L’Unicaja, però, va tornar a entrar en el partit en el tercer període fins a aconseguir arribar als darrers deu minuts dos punts per sobre (71-73). Els triples de Doncic, Carroll i Taylor a l’equador del quart van minvar la moral del conjunt andalús que va veure com Felipe Reyes i Llull, autor de 14 punts i segon màxim anotador per darrere d’Ayón (16) sentenciaven.

El torn del MoraBanc no arribarà fins al proper dijous amb la visita del flamant campió de la Supercopa, el Gran Canària, al Poliesportiu. Andorra, però, gaudirà d’activitat ACB aquest cap de setmana, amb l’acte públic de presentació de l’equip de demà (12 h) davant de la seu de MoraBanc a l’avinguda Meritxell.

EL MORABANC B ESTRENA TEMPORADA AMB VISITA A LA PSITA DEL CB VALLS

El MoraBanc B debuta avui a la Lliga EBA amb un desplaçament a la pista del Valls. Després de mantenir la categoria a la darrera jornada de la temporada passada el renovat equip de Milo Nunes afronta aquest curs amb la intenció de repetir el paper de l’anterior i sobretot consolidar el seva funció dins la nova estructura del bàsquet base andorrà. “Volem seguir ajudant el primer equip i donar l’oportunitat als júniors. Aquesta és la nostra principal funció”, explicava el tècnic que per aquest motiu només ha pogut comptar amb tota la plantilla aquesta darrera setmana.

tracking