Futbol sala

El SAE Sant Julià derrota el Madriu i comparteix lideratge amb l'FC Encamp

La tercera jornada de la Lliga Futsal Viatges Pantours va viure un duel directe entre dos equips aspirants a destronar l’FC Encamp, el Construmosa DDS Madriu i el SAE Sant Julià. Els lauredians es van endur el triomf per 4 a 7 i d’aquesta manera es queden al davant de la classificació amb l’Encamp, amb tres victòries en els tres partits que han disputat.

El matx va ser força equilibrat, i el SAE Sant Julià va aconseguir remuntar un gol inicial del Madriu per marxar al descans amb avantatge. En la segona meitat les diferències van ser mínimes i a vuit minuts per al final el marcador mostrava un 4 a 4 després del gol d’Andreu Ortega. Jorge Dias va avançar el SAE Sant Julià a quatre minuts per al final i Nacho Llamas va encarregar-se de marcar els dos darrers gols quan el rival intentava tornar a empatar. L’FC Encamp, de la seva banda, no va tenir pietat de l’Atlètic Amèrica, al que va endossar un contundent 0 a 14. Àlex Férriz, amb cinc dianes, va ser el màxim anotador d’un matx en què els de Lluís Cruz van tornar a mostrar el seu potencial.

Un altre equip que no ha perdut és l’Inter d’Escaldes, que en aquesta jornada descansava i queda quart classificat amb dos triomfs en dos partits. En la quarta ronda de la lliga el descans serà per a l’FC Encamp, amb la qual cosa un triomf del SAE Sant Julià, davant del Velocitat, el deixaria líder provisional en solitari.