bàsquet

Un Barça superior s'emporta la Lliga Catalana

Els blaugrana van fer forat aviat però el Manresa no va marxar del partit (63-77)

Un Barça superior s'emporta la Lliga CatalanaXavier Pujol

Malgrat que Tomàs, amb un dos més u, inaugurava la final de la lliga catalana per al Manresa, el partit va ser còmode per a l’FC Barcelona, que amb un triomf per 63 a 77 obtenia el vuitè títol consecutiu en aquesta competició, de la qual és dominador amb un total de vint. A l’inici de partit al Poliesportiu, ja fos des de la línia de triple o fos generant espais dins de la zona, l’equip que dirigeix Georgios Bartzokas va ser una piconadora davant un Manresa amb molts problemes en atac i que ho refiava tot en els llançaments de llarga distància. El 9 a 25 al final del primer quart era més que concloent i la diferència es va anar fent gran fins al descans, en què un 26 a 48 resava en el marcador. El Manresa havia arribat a estar amb un 9 a 35 advers, però va poder anotar anant a la línia de personal i també va veure com el Barça aturava la producció ofensiva. Va arribar a reduir diferències fins a prop dels deu punts en l’últim quart però la reacció era tardana amb un Barça tirant d’ofici i Doellman (16 punts i 22 de valoració) com a MVP.

Ambdós equips es tornen a veure les cares diumenge al Nou Congost en la primera jornada de la Lliga Endesa.