TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Lliga catalana ACB

El Barça imposa categoria davant d'un fluix Joventut

Els de Bartzokas no acusen les baixes i dominen des del principi

El Barça imposa categoria davant d'un fluix Joventut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre baixes de pes tenia el Barça per a la semifinal contra el Joventut: Rice, Navarro, Ribas i Koponen. Mancances al perímetre i a la direcció que no es van notar sobre la pista en bona part perquè el rival va oposar una resistència mínima des del principi. El jove serbi del B Stefan Peno va baixar la bola d’inici perquè Doellman fes la diferència en un primer quart d’intermitències. El 18 a 8 amb què acabava el període parlava de les carències ofensives del badalonins, que tenien molts problemes dins de la zona i patien a causa de la superioritat física blaugrana.

La situació no va variar la resta de partit, perquè mentre que per al Barça apareixien homes com Eriksson –va acabar amb 22 punts– o Vezenkov, Abalde pràcticament era una illa en l’ofensiva del Joventut. Al descans tretze punts separaven un equip i l’altre, i l’escletxa es feia insalvable per als de Diego Ocampo en un tercer quart que va acabar amb un parcial de 24 a 11. La renda blaugrana va arribar a ser superior als trenta punts perquè la tarda fos del tot plàcida per a l’equip de Georgios Bartzokas. Una altra lliga catalana està al seu abast, tot i les baixes.

tracking