Instal·lacions

El Govern tanca la porta principal de l'estadi d'Aixovall

El camp, sense activitat i que s’ha d’enderrocar, ha patit vandalisme

El Govern tanca la porta principal de l'estadi d'AixovallFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha tancat l’accés principal a l’estadi d’Aixovall, que després de quedar sense ús en no renovar-se el lloguer entre l’executiu i la propietat havia patit actes de vandalisme i desperfectes en bona part de les instal·lacions.

En espera que s’iniciï l’ender­rocament de la instal·lació, que s’ha de retornar al propietari el 28 de febrer com un solar i sense res construït, un cadenat limita ara l’entrada a la porta principal que abans havia quedat oberta. De fet una brida de plàstic tancava l’entrada principal a l’estiu una vegada es va anunciar que Aixovall quedava sense ús públic, però de seguida va desaparèixer i l’entrada va quedar totalment oberta. Ara, tot i que no és difícil saltar la tanca o colar-se per alguna altra part, el Govern ha col·locat el cadenat com a mesura de seguretat per deixar clar que l’espai ja no està en ús i que no és d’accés públic.

Aquest mes la temporada futbolística ja no s’ha iniciat i després de l’aturada d’estiu, sense entrenaments ni partits, ni tampoc els conserges que la federació hi va tenir mentre el camp estava en ús, Aixovall ha patit bretolades. Al recinte s’hi podien veure la setmana passada molts desperfectes, amb els vidres de les finestres trencats, restes de botellón i deixalles dipositades. Fins i tot hi havien entrat cotxes a fer derrapades, segons explicaven els habituals de la zona.

tracking