El Dortmund no es rendeix i empata al final

El Madrid obté un punt al camp del Borussia, que va igualar els gols de Cristiano i Varane
Tercer empat consecutiu del Reial Madrid, aquesta vegada a la Champions en un partit intens a Dortmund que a estones va controlar bé i que el Borussia, que no va defallir mai, va igualar al minut 88 (2-2). Els dos es queden amb 4 punts coliderant el grup F, amb un d’avantatge respecte a l’Sporting de Portugal, que ahir va guanyar el Legia (2-0).
Després d’uns minuts amb aproximacions a les dues àrees, Cristiano Ronaldo va tancar la polèmica amb Zidane amb un bonic gol del portuguès després d’una deixada de taló de James (17’). Ronaldo va anar a celebrar el

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477