futbol

El Reial Madrid visita Dortmund encara pendent del canvi de Cristiano

La reacció del portuguès a Las Palmas resta protagonisme al duel europeu

El Reial Madrid visita Dortmund encara pendent del canvi de Cristiano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid visita avui (20.45 h) el Borussia Dortmund a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, però el protagonisme de la jornada prèvia se’l va endur el duel de dissabte a Las Palmas i la polèmica reacció de Cristiano Ronaldo després de ser substituït quan els blancs manaven en el marcador en un partit en el qual van acabar cedint dos punts.

"Jo no sóc ximple i ell és intel·ligent i estem aquí pel mateix", comentava ahir Zinedine Zidane, que hi afegia que “l’enuig de Cristiano és normal, tots els jugadors quan surten del camp estan enfadats”. Sobre el rival, un Borussia Dortmund que encara amb Jürgen Klopp a la banqueta va deixar els blancs fora de la Champions a les semifinals 2013 i els van posar les coses molt difícils als quarts d’un any després, Zidane va indicar que “es tracta d’un equip que juga molt bé i que no ha canviat de filosofia tot i els canvis d’aquests anys”.

L’exjugador del Barça Marc Bartra, recuperat de les molèsties als adductors, podrà ser avui a l’onze del Dortmund. També es van entrenar amb normalitat els tocats Pierre-Emerick Aubameyang i André Schürrle. L’entrenador alemany, Thomas Tuchel, assegurava que el seu equip està preparat per al repte que suposa enfrontar-se al “millor Reial Madrid que hi ha hagut mai”.

tracking