Futbol

Marc Vales celebra el primer títol a Finlàndia

El central s’emporta la Copa amb l’SJK Seinäjoki en una final contra l’Hèlsinki decidida a la tanda de penals

L’etapa de Marc Vales al futbol finlandès comença amb bon peu. L’internacional va conquerir ahir el primer títol amb l’SJK Seinäjoki, la Suomen Cup, la Copa de Finlàndia, que li dóna a l’equip l’accés directe per disputar la temporada vinent l’Europa League. Vales, que va jugar de titular, va haver de suar com els seus companys per aconseguir la victòria contra el favorit, l’HJK Hèlsinki, que va cedir a la tanda de penals (7-6) després que el partit i la pròrroga acabessin amb empat a un. L’andorrà, que va veure una targeta groga a la primera meitat, va xutar el segon penal a la tanda per a l’SJK, que va transformar. “Ha estat una final amb molt de respecte. La primera part ha estat més seva, però a la segona hem estat millor nosaltres i també a la pròrroga. M’ha tocat xutar el segon penal i cap a dins!”, explicava el central al Diari.

Vales, exultant, volia dedicar la Copa “a la meva família, la parella i els amics. En general per a tots aquells que se sentin partícips d’aquest títol perquè això vol dir que han estat al meu costat quan ho he necessitat”. Per a Vales la Copa de Finlàndia és el segon títol del palmarès després de la lliga de segona B que va guanyar amb l’Atlètic Balears.