Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

La vida sense Messi comença a Gijón

El Barça visita l’Sporting amb la baixa de l’argentí i el Madrid viatja a Las Palmas
Messi es va lesionar dimecres contra l'Atlètic.

La vida sense Messi comença a Gijón

Messi es va lesionar dimecres contra l'Atlètic.

Actualitzada 24/09/2016 a les 07:43
La competició manté el seu ritme frenètic en aquest inici de la temporada i després de la jornada de lliga intersetmanal la sisena jornada continua avui amb compromisos de Barça i Reial Madrid. Els blaugrana visiten l’Sporting (16.15 h) sense Leo Messi, apartat dels terrenys de joc per lesió durant les properes tres setmanes, mentre que els blancs defensaran la primera posició en la visita a Las Palmas (20.45 h).
“Al Molinón tindrem suficients recursos encara que Messi no hi jugui”, va indicar ahir Luis Enrique. El tècnic blaugrana va voler recordar el tram inicial de la temporada passada en el qual l’equip va respondre “de meravella” durant dos mesos sense l’argentí. El tècnic blaugrana no va voler donar pistes sobre el possible substitut del 10, una plaça que sobre el paper es disputen Arda Turan, relleu dimecres al Camp Nou quan Messi va veure’s obligat a abandonar el terreny de joc, i la darrera incorporació de l’equip aquest estiu, l’exvalencianista Paco Alcácer. L’altra incògnita passa pel relleu de Sergio Busquets, que arrossega un procés gripal.
El Reial Madrid, líder de la classificació amb 13 punts, dos més que el Sevilla i tres per sobre dels blaugrana, visita l’estadi Insular de Las Palmas amb la defensa tocada per les baixes de Marcelo, Pepe i també Casemiro. Zidane, en canvi, recupera Keylor Navas, després de quatre mesos aturat per una lesió al tendó d’Aquil·les, per competir amb Kiko Casilla per la plaça sota els pals. El tècnic es va mostrar partidari de les rotacions a la porteria però sense anunciar si començaran aquesta jornada.

Reobert el ‘Cas Neymar’
L’Audiència Nacional va decidir ahir revocar l’arxivament acordat pel jutge José de la Mata de la causa del fitxatge de Neymar. El tribunal va estimar el recurs de la fiscalia i es mantenen les actuacions per indicis de delictes de corrupció i estafa. “Si hi ha un jugador i un equip acostumat a fets que no tenen a veure amb el futbol, som Neymar i el Barça”, va comentar Luis Enrique.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477