Futbol

El seleccionador argentí critica el Barça

Edgardo Bauza afirma que el club no cuida Messi, lesionat per tres setmanes

El seleccionador argentí critica el Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lesió muscular que l’argentí Leo Messi es va fer dimecres passat en el partit contra l’Atlètic de Madrid, i que el tindrà tres setmanes apartat dels terrenys de joc, ha tensat la corda entre el seleccionador argentí i el club blaugrana. Edgardo Bauza es va negar a descartar-lo per als partits classificatoris davant del Perú i el Paraguai, els dies 6 i 11 del mes vinent, i va posar en dubte la tasca que fa el Barça. “Ens envien missatges perquè el cuidem... M’estranya que el facin jugar tots els partits, ells no el cuiden gaire”, indicava Bauza, qui va afegir que parlarà amb el jugador per saber com està.

“No sabem en concret el grau de lesió. El que tenim és un comunicat oficial del Barcelona. Tractarem de parlar amb Lionel per veure com està i tractar que es comuniquin els metges, el del Barcelona i el de la selecció, per determinar quin és el grau de la lesió”, va indicar el tècnic a Radio Nacional. Sobre el pes específic del crac argentí en l’equip nacional, Bauza indicava que “tenir-lo a ell sempre ajuda pel desequilibri que proposa, però és tot un desafiament per a mi com a entrenador i per a l’equip que la selecció segueixi funcionant bé si hem de jugar alguns partits sense ell”. La selecció argentina ocupa el tercer lloc de les eliminatòries sud-americanes per al mundial de Rússia 2018, per darrere de l’Uruguai, a la que té a un punt, i el Brasil, amb qui empata a la classificació.

Messi, que va ser substituït a l’inici de la segona part del partit de dimecres al Camp Nou pateix un trencament a l’adductor de la cama dreta i els serveis mèdics del Barça ja han estimat en tres setmanes el temps de repòs per al jugador.

D’altra banda, el blaugrana Andrés Iniesta va parlar ahir de l’actualitat del club en la presentació del llibre de memòries La jugada de mi vida. “Tots desitjaríem que Leo estigués amb nosaltres. No hi ha dubte que l’equip és molt més fort amb ell, però els títols els guanyen les plantilles. El que desitgem és que es recuperi com més aviat millor”. Va parlar de la relació amb el tècnic Luis Enrique, “hi tinc una bona relació, com a jugador seu i com a company seu en els meus inicis. Aquests dos anys que fa que estic amb ell estic gaudint com mai del futbol”, indicava el migcampista.

tracking