TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esquí de muntanya

Fargues confia a començar la temporada al cent per cent

L’única dona de l’equip nacional ha deixat enrere una lesió greu

Fargues confia a començar la temporada al cent per cent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat duatló Ordino-Casamanya, amb triomf, va ser un test positiu per a Maria Fargues, que amb l’adéu d’Inka Bellés és l’única dona de l’equip nacional d’esquí de muntanya. Una caiguda en la passada Font Blanca, amb afectació de peroné i lligaments, la va deixar inactiva l’exercici passat. “Des de final de gener fins ara he estat recuperant-me. L’altre dia va ser el primer cop que vaig forçar. Vaig tenir bones sensacions”, indicava l’esquiadora, que confia a “començar la temporada perfectament”. Diu que no es posa pressió per ser l’única noia –“em sap greu que l’Inka no segueixi ara que passava a categoria sènior”– i no creu que la caiguda l’afecti mentalment: “estic treballant amb confiança i no penso que m’arribin dubtes en baixar”.

Mes i escaig per tocar neu

Al novembre Fargues i la resta de competidors d’un equip nacional que no presenta molts canvis al marge de la retirada de Bellés i Jaume Planella –entre els nois, Marc Font i Euan Prieto pugen a la categoria promesa– faran un parell de setmanes d’estades a Tignes. “Estarem a les Copes del Món –la Font Blanca inaugura el circuit al gener–, i la resta de proves es decidiran per diversos factors”, deia el seleccionador Marc Pimienta. Enguany els esquiadors també hauran de complir criteris de nivell per ser seleccionats per a les proves importants.

tracking