Futbol

El Barça no aprofita la primera ensopegada del Reial Madrid

Els blaugrana no passen de l’empat amb l’Atlètic amb lesió de Messi

El Barça no va aprofitar anit la possibilitat de retallar els tres punts de marge del Reial Madrid al capdavant de la classificació ja que no va passar de l’empat contra l’Atlètic (1-1) després que els blancs, que segueixen al capdavant de la classificació amb 13 punts i dos de marge sobre el Sevilla, tampoc fossin capaços de superar ahir el Vila-real al Bernabéu (1-1).

Un Barça més gris d’idees i amb menys fluïdesa de l’habitual va trobar en un Iniesta més sacrificat i amb més recorregut que mai la clau per obrir el marcador amb una precisa centrada que Rakitic va rematar amb el cap (40’). El partit va canviar al 56’ amb la marxa de Messi pels problemes musculars. Com si l’Atlètic s’hagués deslliurat de la por al Barça sense l’argentí, a la primera ocasió va aconseguir igualar el marcador gràcies a Correa a la primera intervenció de l’argentí, que havia saltat a la gespa en el lloc de Gameiro, que va aprofitar-se d’una relliscada de Mascherano per superar Ter Stegen. Amb Luis Suárez desencertat, Neymar desaparegut i Arda sense aportar alternatives a l’absència de Messi, Piqué va tenir la resposta a la falta d’arguments i va disposar de l’ocasió més clara en fregar amb el cap un servei de falta de Neymar quan tot just mancaven deu minuts. Godín també va donar opcions als matalassers d’endur-se els tres punts amb una bona rematada de cap a falta de dos minuts a la mateixa porteria on fa dues temporades va donar el títol de lliga al seu equip, però anit va trobar-se amb Ter Stegen.

Abans, el Reial Madrid va cedir els dos primers punts de la temporada tot i el retorn de la tripleta formada per Cristiano Ronaldo, Bale i Benzema a l’onze. Un penal per mans de Sergio Ramos en el descompte de la primera meitat no el va desaprofitar Bruno per avançar els castellonencs. El propi Ramos només va necessitar tres minuts per aconseguir l’empat. Aquest cop, però, no hi va haver nit màgica al Bernabéu per la falta d’encert blanca i les bones intervencions d’Asenjo.