Karate

Andorra suma nou medalles a l'Europeu dels Petits Estats

Andorra suma nou medalles a l'Europeu dels Petits Estats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’Andorra va sumar un total de nou medalles a la tercera edició del Campionat d’Europa dels Petits Estats, celebrat el cap de setmana a Malta. El botí de la delegació andorrana va ser de cinc ors, una plata i tres bronzes. En categoria sènior van destacar les dues medalles d’or de Sandra Herver, que va dominar en kumite -61 quilos i en la categoria sènior Open, on va derrotar a la final la campiona de Luxemburg. L’altre metall en la competició sènior va ser per a Silvio Moreira, bronze en kata i va der­rotar el campió de Mònaco. Sergi Herver, l’altre representant sènior, no va superar la primera ronda.

Andorra va sumar tres ors en categoria juvenil a càrrec de Melania Hernández i Gina del Río, que també van adjudicar-se la primera posició en la modalitat kumite juvenil per equips. Jordi Hernández va penjar-se la medalla de plata en la categoria kumite juvenil -55 quilos, mentre que Joel Quintana i Melchor Rabago van sumar dos bronzes més en cadets.

D’altra banda, prèvia a la competició, es va celebrar el Congrés dels Petits Estats, durant el qual es va nomenar Xavi Herver, president de la Federació, vicepresident de la Federació Europea de Karate dels Petits Estats (SSEKF).

tracking