Raids

El Marroc, destí d'Albert Llovera i Cyril Despres per preparar el Dakar 2017

El Marroc, destí d'Albert Llovera i Cyril Despres per preparar el Dakar 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera i Cyril Despres ja pensen en la propera edició del Ral·li Dakar. L’andorrà realitzarà aquesta setmana una sèrie de tests amb el camió Tatra amb el qual es va estrenar a la passada edició, mentre que el resident francès, acompanyat del seu copilot habitual David Castera, participarà en el proper ral·li del Marroc, de l’1 al 7 d’octubre.

Tot just finalitzada la seva participació al Mundial de ral·licross a la prova disputada al circuit de Catalunya el passat cap de setmana, Albert Llovera té en el punt de mira el retorn al Dakar, la que seria la seva cinquena presència dakariana. “Aquesta setmana provarem com van les coses i després dels tests l’equip i jo decidirem. El camió seria el mateix Tatra de l’any passat, ja que l’evolució està prevista per al 2018”, va explica l’andorrà a una entrevista al diari Marca un cop finalitzat el seu pas per Barcelona. Recentment, el pilot va viatjar a la República Txeca i a Eslovàquia per participar en una exhibició de l’equip Bonver Dakar Project amb un Tatra Jamail i començar a valorar el seu possible retorn a la prova.

El Dakar 2017, tot i que amb unes aspiracions ben diferents, també és el gran repte que encara Cyril Despres. El francès, cinc vegades vencedor de la prova en motos, encara amb l’equip Peugeot el repte de convertir-se en el quart pilot capaç d’obtenir la victòria amb cotxes i sobre dues rodes, com anteriorment han aconseguit els seus compatriotes Stéphane Peterhansel i Hubert Auriol i el català Nani Roma. Despres es va estrenar el 2015 al volant d’un Peugeot amb una discreta 34a posició i la temporada passada (7è) només les ordres d’equip el van apartar de la lluita pel podi.

tracking