Automobilisme

Albert Llovera millora en l'última prova del Mundial de ral·licross

L’andorrà, més adaptat al cotxe, s’acomiada amb bones sensacions, tot i no poder accedir a la final a Montmeló

Albert Llovera millora en l'última prova del Mundial de ral·licrossFotoesport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va tancar ahir al Circuit de Catalunya-Barcelona la seva minitemporada de tres proves al Mundial de ral·licross en la categoria RX Lites, amb bones sensacions. El pilot andorrà va millorar els temps en les diferents mànegues al circuit català, però no va ser suficient per classificar-se per a la final, que disputen sis pilots. Llovera va situar-se cinquè i últim de la semifinal 1, amb un temps (5’23’’822) que, curiosament, li hauria donat el bitllet per estar entre els sis millors a la segona (hauria acabat tercer). “El treball que hem fet en el cotxe està donant els seus fruits. M’he trobat molt còmode al volant del proto amb les noves prestacions, les distàncies amb els rivals que he tingut per davant s’han reduït i a vegades el fet de competir en una o altra mànega et pot donar avantatge quant al resultat final”, explicava.

El pilot, que ha competit a Noruega, Suècia i Barcelona amb un proto de Krzysztof Holowczyc, es mostra amb ganes de repetir experiència al ral·licross però en una temporada sencera. “Hem disputat només tres mítings i algun en condicions molt complicades per l’estat de la pista, que gairebé no coneixia. Hi ha molt de treball per fer, però hem donat un primer pas important, que m’agradaria que tingués continuïtat i poder competir en totes les cites del campionat. A veure si pot ser l’any vinent”, comentava Llovera, que ha sumat 17 punts en el Mundial, ja pensa en el 2017, que espera encetar un any més al Dakar. “Estem treballant amb el tema”, assegurava ahir. L’opció que té més números és la de repetir amb el camió Tatra del Bonver Dakar Project.

D’altra banda, el resident Dani Sordo, que també va competir a Montmeló, va ser tercer al Campionat de Catalunya de carcross.

tracking