Rugbi

Rekhviashvili no jugarà aquesta temporada amb el VPC

Rekhviashvili no jugarà aquesta temporada amb el VPC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra tindrà una baixa de pes aquesta temporada a la plantilla. Es tracta del jugador georgià Giorgi Rekhviashvili, que s’ha quedat a viure al seu país. El club estava interessat a la continuïtat del primera línia, que va arribar a Andorra l’any 2008, però Rekhviashvili no va acceptar les condicions que li van oferir. Per aquesta raó el jugador va decidir buscar nous camins i no es troba a Andorra. El VPC no compta amb ell i no li ha fet fitxa per a la temporada a promoció d’honor que s’iniciarà la setmana vinent a l’Estadi Nacional. El tècnic Xepi Garcia perd d’aquesta manera un element força temperamental i que aportava solidesa a la primera línia.

El VPC ha estat preparant la lliga sense pensar en Rekhviashvili i avui jugarà el darrer partit de la pretemporada contra el Club Rugbi Tarragona. L’enfrontament es disputarà a l’Estadi Nacional (18 hores) i l’equip estarà dirigit a la banqueta per David Kirikàisxvili a causa que Xepi Garcia està a Hongria amb la selecció sub-18 de rugbi de 7. Kirikàixvili compta amb 34 jugadors per a l’amistós d’avui davant un rival, conegut com els Voltors, que la temporada passada va ascendir a la divisió d’honor catalana i enguany buscaran mantenir la categoria.

El VPC té alguns jugadors amb molèsties, que Kirikàixvili no forçarà en el matx contra els tarragonins. I és que diumenge vinent comença la lliga i no volen arriscar. El Villeneuve du Pareage serà el primer rival a promoció d’honor, categoria que el VPC manté gràcies als despatxos després del descens esportiu consumat amb Manel Romo a la banqueta. L’equip inicia nova etapa amb el tàndem Garcia-Kirikàixvili i amb il·lusions renovades.

LA SELECCIÓ SUB-18 DE RUGBI DE 7, A L'EUROPEU

La selecció d’Andorra sub-18 de rugbi de 7 s’estrena enguany a l’Europeu amb un trofeu que es disputa avui a Esztergom (Hongria). Els jugadors de Xepi Garcia s’enfrontaran en el grup C a la selecció amfitriona, Dinamarca i Suïssa. Andorra compta amb una bona lleva i el fet que el rugbi de 7 sigui olímpic ajuda a impulsar la disciplina al país.

tracking