TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Bàsquet

Peñarroya està satisfet d'un grup “amb molta energia”

El tècnic del MoraBanc, que avui juga contra el Bilbao, diu que el treball de pretemporada avança amb normalitat

Peñarroya està satisfet d'un grup “amb molta energia”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, està satisfet de com avança la pretemporada d’un equip amb moltes cares noves i sobre el qual, advertia ahir, caldrà esperar una mica més per començar a treure les primeres conclusions després d’uns dies en què la plantilla no està al complet i hi ha hagut molta càrrega física. A­questa tarda a Mollerussa (18 hores) arriba el quart test amistós, davant del Bilbao, “un partit que ens ha de servir com un entrenament de qualitat” advertia Peñar­roya.

El tècnic indicava que “tots estan treballant i tenen molta energia per fer les coses. Estem fent el procés normal d’integració dins d’un nou equip. Estic content de com estem progressant, dins del que teníem previst”.

La setmana vinent la plantilla ja estarà al complet, un cop hagi recuperat els tres homes que estan en el Preeuropeu, els georgians Shermadini i Burjanadze i l’austríac Schreiner. Peñarroya creu que fins i tot vindran amb més forma competitiva que els companys i que a partir d’aquí es podrà a començar a veure més coses d’un MoraBanc renovat i que està generant expectatives. “És molt bo que tinguem un e­quip que transmet il·lusió, crec que és així, però anar més enllà... només estem a mitja pretemporada” explicava respecte dels objectius del nou exercici. La lliga catalana, deia, ja serà un bon baròmetre.

LA LLIGA CATALANA ES POT VEURE PER QUINZE EUROS

El MoraBanc Andorra posa dimarts a la venda les entrades per a la lliga catalana, que arriba al Poliesportiu dimecres 28 i dijous 29. Els preus seran populars i els no abonats podran veure cada jornada per deu euros o per quinze ad­­quirir un pack per als tres partits –semifinals i final–. Per als socis costa la meitat, cinc euros per dia o set i mig per als tres partits. Les semifinals de dimecres enfrontaran el Barça contra el Joventut i l’Andorra davant del Manresa.

tracking