Futbol

Neymar declara fidelitat al Barça i elogia Leo Messi

El brasiler confirma els contactes a l’estiu amb el PSG “i amb diversos clubs més”

Neymar declara fidelitat al Barça i elogia Leo Messi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neymar Jr. va declarar-li ahir amor etern al Barça, fet pel qual no va acceptar alguna de les ofertes que va tenir a l’estiu, la més important, provinent del PSG, amb qui es va arribar a reunir. “No m’agrada parlar de xifres. Vam tenir converses amb diversos clubs, no només amb el Paris Saint Germain i vaig decidir quedar-me. Vaig triar el Barça perquè em sento com a casa i sóc molt feliç amb els meus companys i amb la vida que porto a la ciutat. Sóc del Barça, per això vaig decidir quedar-me i no m’arribo a veure fora d’aquí”. El crac brasiler, que va assenyalar que espera estar a la terna d’aspirants a la Pilota d’Or, va elogiar una vegada més Leo Messi. “M’entenc molt bé amb ell. Jugar amb Messi és molt fàcil i és el millor que he vist jugar mai. Quan es comparteix equip amb una persona així tot és molt senzill”. Neymar va defensar la candidatura del seu company a guanyar la Pilota d’Or, tot i reconèixer els mèrits de Cristiano Ronaldo. Al respecte va assenyalar que “es fa difícil dir qui és el favorit a la Pilota d’Or, però per a mi Messi és el millor. Cristiano ha guanyat dos títols importants i això pesa molt. A vegades el millor no guanya el trofeu perquè si no, sempre el guanyaria Messi”.

Valor afegit

Neymar va insistir en la influència de Messi a l’equip blaugrana. “Tenim el millor jugador i quan això passa l’equip és bo. L’any passat no vam aconseguir la Champions, però va ser una gran temporada perquè vam guanyar els altres títols. Ara comencem de nou i tenim ambició per assolir èxits, que estic segur que arribaran”.

L'ESTADI OLÍMPIC DE KÍEV ACOLLIRÀ LA FINAL DE LA CHAMPIONS 2018

El comitè executiu de la UEFA, reunit a Mònaco, va anunciar ahir les seus de les finals de les competicions europees per a la temporada 2017-2018. L’estadi Olímpic de Kíev, a Ucraïna, serà l’escenari de la final de la Champions el 26 de maig del 2018, succeint d’aquesta manera al Millennium de Cardiff (Gal·les). L’estadi Gerland, on juga l’Olympique de Lió, rebrà la final de l’Europa League, mentre que el tercer escenari europeu serà el Lilleküla Arena de Tallinn (Estònia), instal·lació elegida per celebrar el centenari de la creació d’aquesta república bàltica. El partit es jugarà el 14 d’agost.

tracking