Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Neymar declara fidelitat al Barça i elogia Leo Messi

El brasiler confirma els contactes a l’estiu amb el PSG “i amb diversos clubs més”
Neymar Jr. va declarar-li ahir amor etern al Barça, fet pel qual no va acceptar alguna de les ofertes que va tenir a l’estiu, la més important, provinent del PSG, amb qui es va arribar a reunir. “No m’agrada parlar de xifres. Vam tenir converses amb diversos clubs, no només amb el Paris Saint Germain i vaig decidir quedar-me. Vaig triar el Barça perquè em sento com a casa i sóc molt feliç amb els meus companys i amb la vida que porto a la ciutat. Sóc del Barça, per això vaig decidir quedar-me i no m’arribo a veure fora
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477