Atletisme

Dos candidats optaran a la federació

Les eleccions del 19 de setembre faran president a Bernat Vilella o Paula Priego

Dos candidats optaran a la federacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de moltes trucades i moviments de darrera hora ahir es va confirmar que dues candidatures optaran a la presidència de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) en substitució de Víctor Martínez, vicepresident que exercia de primer des de la marxa d’Eduard Ricard Garcia. Les llistes estan encapçalades per Paula Priego, dona de Víctor Martínez, i l’experxista Bernat Vilella, que s’enfrontaran en les eleccions, previstes per al 19 de setembre a l’Estadi Comunal (entre les 19 i les 21 hores). Segons el reglament electoral, poden participar a les eleccions els majors d’edat amb llicència de la temporada en curs degudament regularitzada i el vot s’efectuarà personalment, sense ser admès el vot per correu ni el delegat.

La candidatura de Paula Priego, que va reunir 63 signatures de suport, per 47 del seu rival (es necessitaven 45), està formada per Víctor Martínez, Dani Maciel, Cèlia Lara i Natalia Puertas, sense que estiguin definits encara els càrrecs i amb possibilitats d’augmentar el nombre d’integrants.

La llista de Bernat Vilella, formada per membres de diversos clubs i independents, la integren Efren Roca com a vicepresident, Lluís Vendrell com a tresorer, Xavi Bossa de secretari i els vocals Montse Puig, Òscar Barragan i Carles Font. Paula Priego, qüestionada sobre si la seva es podia catalogar de candidatura continuista, va comentar que “en algunes coses sí perquè considerem que el treball que s’està fent és cor­recte. D’aspectes a millorar sempre n’hi ha. Volem continuar treballant en una línia responsable”.

Priego va explicar que veia “positiu” que hi hagués eleccions. “Guanyar perquè sí, perquè si ningú no es presenta no té gràcia. Això serà com una cursa i si guanyem serà perquè ens ho hem merescut. D’aquí a dilluns volem explicar els nostres projectes, que són engrescadors”.

tracking