Futbol

L'FC Andorra arrenca un punt al camp del Girona B en la seva estrena a la lliga

L'FC Andorra arrenca un punt al camp del Girona B en la seva estrena a la lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va estrenar la lliga 2016-2017 sumant a domicili després d’empatar a un contra el Girona B en un partit d’alternatives que tot i posar-se de cara ben aviat per als tricolors no va poder acabar en victòria.

Un gol en pròpia porteria del local Gallardo als tres minuts de joc després d’un in­tent de rebuig en el llançament d’un córner –Robert buscava el gol per a l’Andorra en el salt de cap– va obligar el Girona B a buscar la reacció. L’Andorra va resistir l’empenta dels catalans durant tot el primer temps però es va trobar amb l’empat només arrencar el segon, de córner i també de Gallardo, que esmenava la seva errada. Després d’uns bons minuts d’un rival amb molta presència física, els tricolors van sobreposar-se a la igualada i van acabar el partit amb possessió i control, tot i que no van ser capaços de generar grans ocasions de gol. Això sí, van protestar un penal sobre Espinosa que l’àrbitre no va assenyalar.

Justo Ruiz es mostrava satisfet després del primer partit de lliga, que arribava en la jornada dos per l’ajornament del duel de la setmana passada a causa del partit de la selecció. “Els jugadors han treballat bé aquesta setmana i hem puntuat en un camp que serà complicat. Crec que tenim equip per competir bé”, deia.

tracking