Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Motociclisme

El martimotos.com obté el millor resultat a l'Illa de Man

El martimotos.com obté el millor resultat a l'Illa de ManMARTIMOTOS.COM

L’equip andorrà de curses de moto en carretera martimotos.com va tornar de l’Illa de Man amb el millor resultat aconseguit mai en terres britàniques. Els pilots Raül Torras i Víctor López, que corrien amb llicència andor­rana, van finalitzar en la sisena i la vuitena posició a les seves respectives curses en el Manx GP, competició que es va allargar durant tres setmanes. Torras, experimentat en les proves de resistència, debutava a la mountain course de la mítica Illa de Man, disputada en un circuit de 60 quilòmetres. El pilot de martimotos.com, sisè, va preparar durant un any la seva participació al Manx GP, on va marcar rècord personal de velocitat (185 quilòmetres per hora de mitjana en una volta completa). La seva actuació li va valer per tenir el passaport directe per a la propera edició del TT Illa de Man, que tindrà lloc el maig del 2017.

Víctor López va finalitzar vuitè de la categoria Super­twin en la segona participació al Manx GP, resultat que també li dóna el passaport per al TT, tot i que el pilot prefereix repetir experiència el 2017 al Manx GP per lluitar pel podi. El martimotos.com tancarà la temporada al desembre amb la darrera prova del Català de resistència, a Alcarràs.