Estades

El Barça d'Handbol entrena amb els nous fitxatges

L’equip de Xavi Pascual prepara a la parròquia el primer títol de l’any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona Lassa d’handbol realitza des del passat dilluns i fins a dijous la seva tradicional estada d’estiu a Encamp, que enguany, per motius de calendari, s’ha traslladat a la darrera setmana de pretemporada. El pas de les seccions professionals blaugrana per la parròquia, precisament, ha estat marcat aquest estiu per l’absència del bàsquet al·legant falta de dates en el calendari de preparació.

“Hem volgut venir igualment per fer grup i continuar treballant en un ambient ideal”, va indicar el tècnic Xavi Pascual que va voler destacar la particularitat de l’estada d’enguany al país, que s’allargarà fins a demà, quan viatjarà cap a Pamplona per disputar el primer títol de l’any, la Supercopa d’Espanya contra l’Anaitasuna. Pascual ha pogut treballar per primera vegada a Andorraa amb les noves incorporacions, Timothey N’Guessan, Borko Ristovski, Dika Mem, Lasse Anderson, els retornats Valero Rivera i Joan Saubich, i els olímpics a Rio. El capità, Víctor Tomàs, va destacar, per la seva banda, les facilitats i el factor “talismà” d’Encamp per a la secció, que des de la primera visita suma 18 títols de 21 possibles.

Jordi Torres, cònsol major d’Encamp, es va mostrar “molt satisfet” de la presència de l’handbol, “cabdal” per a l’estratègia de la parròquia. Torres també va reiterar la voluntat que l’equip de bàsquet torni el proper estiu en el qual encara estarà vigent l’actual acord amb el club.

El Barça d'Handbol entrena amb els nous fitxatges

El Barça d'Handbol entrena amb els nous fitxatges

tracking